Äntligen!

Snart är sommaren på ingång och sommaren spenderas bäst i Tivedens skogar på Stenbodagården! För alla som identifierar sig som tjejer och går i högstadiet upp till ettan på gymnasiet finns möjligheten att åka på Tjejkollo 2020.

Tjejkollo riktar sig till dig som tidigare år varit på Tjejkollo eller Stenbodakollo. Om du som är intresserad av att följa med också har en kompis som skulle uppskatta Tjejkollo så är även hon hjärtligt välkommen att anmäla sig till sommarens bästa vecka.

Varför anordnas Tjejkollo?

Vi tror att det är viktigt för tonårstjejer att få sin tid och utrymme i en trygg och öppen miljö att bara slappna av, få vara sig själva, uppmuntras, samtala, möta gamla och nya vänner och fylla på med energi inför resten av sommaren och kommande skolår. Vi som jobbar på Stenboda hoppas att vi får skapa den miljön på Tjejkollo – tillsammans med alla tjejer.

Vad händer på Tjejkollo?

På Tjejkollo varvas uppstyrda aktiviteter och lekar med mycket fritid, god mat, pyssel, mys, bad, bra samtal, paddling och det hela toppas med en rejäl festkväll som brukar hålla i ända in på småtimmarna. Vi vill att Tjejkollo både ska få vara dagar av nostalgi för dig som varit på Stenbodakollo tidigare men också en enkel miljö för även den nya deltagaren att snabbt komma in i – så att det passar alla så bra som möjligt.

Tjejkollo är mellan 30 juni-4 juli och vanligtvis brukar det bli någonstans mellan 20-30 tjejer som deltar. Vi är sedan ca 10 ledare på plats som även jobbar på den vanliga kolloverksamheten. Tjejkollo på Stenboda arrangeras av Immanuelskyrkan i Örebro. Deltagaravgiften för Tjejkollo är 300kr och sista anmälningsdag är 29 maj. Deltagaravgiften betalas kontant vid upphämtning den 30 juni. När du är anmäld får du efter sista anmälningsdagen ett brev med all information som behövs inför Tjejkollo 2020.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss nås vi via epost: stenbodakollo@gmail.com