TJEJKOLLO 2022

För de som identifierar sig som tjejer och går i högstadiet och ettan på gymnasiet finns möjlighet att anmäla sig till Tjejkollo 2022. Mellan 20-50 tjejer brukar komma på tjejkollot.

Tjejkollo sommaren 2022 är 5 juli-9 juli.

Sista anmälningsdagen är 22 maj.
Sommaren 2021 hade vi högt tryck på ansökningar - se till att
anmäla dig i tid!

Ledarna på plats arbetar även på den vanliga kolloverksamheten.

Tjejkollo på Stenboda arrangeras av Immanuelskyrkan i Örebro sedan många år tillbaka.

Varför anordnas Tjejkollo?

Vi tror att det är viktigt för tonårstjejer att få tid och utrymme i en trygg miljö att slappna av, uppmuntras, samtala, möta gamla och nya vänner och fylla på med energi inför resten av sommaren och kommande skolår. Vi som jobbar på Stenboda hoppas att vi får skapa den miljön på Tjejkollo – tillsammans med alla tjejer som kommer till oss.

Vad händer på Tjejkollo?

På Tjejkollo varvas uppstyrda aktiviteter med mycket fritid, god mat, pyssel, bad, bra samtal och det hela toppas med en rejäl festkväll. Vi vill att Tjejkollo både ska få vara dagar av nostalgi för dig som varit på Stenbodakollo tidigare, men också en enkel miljö för den nya deltagaren att snabbt komma in i – så att det passar alla så bra som möjligt.

Deltagaravgift: 350 kr

Betalas kontant vid påstigning av bussresan. I deltagaravgiften ingår logi, mat och bussresa till och från Stenbodagården.

Frågor?

Hittar du inte svar på dina frågor här eller på vår instagram @Stenbodakollo går det bra att maila till stenbodakollo@gmail.com


Sista anmälningsdagen är 22 maj


Det går nu inte längre att anmäla sig till Tjejkollo 2022, ett mail har gått ut till vårdnadshavaren vars mailadress var angiven i ansökan om deltagaren fått en plats och hur en bekräftar den eller om deltagaren blivit placerad på reservlista.