TJEJKOLLO 2021

För de som identifierar sig som tjejer och går i högstadiet och ettan på gymnasiet finns möjlighet att anmäla sig till Tjejkollo 2021. Vanligtvis brukar det vara mellan 20-30 tjejer som ansöker.

Tjejkollo sommaren 2021 är 29 juni-3 juli.

Sista anmälningsdagen är 21 maj.

Ledarna på plats arbetar även på den vanliga kolloverksamheten.

Tjejkollo på Stenboda arrangeras av Immanuelskyrkan i Örebro sedan många år tillbaka.

Varför anordnas Tjejkollo?

Vi tror att det är viktigt för tonårstjejer att få tid och utrymme i en trygg miljö att slappna av, uppmuntras, samtala, möta gamla och nya vänner och fylla på med energi inför resten av sommaren och kommande skolår. Vi som jobbar på Stenboda hoppas att vi får skapa den miljön på Tjejkollo – tillsammans med alla tjejer som kommer till oss.

Vad händer på Tjejkollo?

På Tjejkollo varvas uppstyrda aktiviteter med mycket fritid, god mat, pyssel, bad, bra samtal och det hela toppas med en rejäl festkväll. Vi vill att Tjejkollo både ska få vara dagar av nostalgi för dig som varit på Stenbodakollo tidigare, men också en enkel miljö för den nya deltagaren att snabbt komma in i – så att det passar alla så bra som möjligt.

Deltagaravgift: 300 kr

Betalas kontant vid påstigning av bussresan. I deltagaravgiften ingår logi, mat och bussresa till och från Stenbodagården.

Frågor?

Hittar du inte svar på dina frågor här eller på vår instagram @Stenbodakollo går det bra att maila till stenbodakollo@gmail.com


Sista anmälningsdagen är 21 maj